Synthetisch of human hair extensions?

Extensions zijn door veel mensen geliefd en worden al duizenden jaren gebruikt. Er zijn veel verschillende lengtes, kleuren, modellen hairextensions. Er zijn ook verschillende materialen waar de extensions van gemaakt worden. Voordat je gaat beginnen aan extensions is het handig om dit te weten en te weten wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende materialen. Je hebt onder andere synthetisch haar of human hair. Er zitten grote verschillen tussen de twee soorten materialen. We gaan in dit artikel bespreken wat het verschil is tussen de twee en wat de voor- en nadelen zijn.

Synthetisch

Synthetische extensions zijn extensions die gemaakt zijn van kunstvezels. Synthetische extension zien er dus ook altijd minder echt uit dan real hair extensions. Het is bij meeste synthetische extensions niet mogelijk om met hitte te krullen of te stijlen. Bij de meeste synthetische extensions smelt het haar dan. Als je wel hitte kan gebruiken op je synthetische extensions, mag de temperatuur niet te hoog zijn anders beschadig je nog steeds het haar. Het is ook niet mogelijk om synthetische haren te verven. Als je geen permanente extensions wilt, dan zijn synthetische extensions aan te raden. ze zijn voordeliger dan human hair extensions en doordat je ze niet iedere dag en nacht draagt gaan ze even lang mee.

Human hair

Voor een meer natuurlijke look is het aangeraden om voor human hair extensions te kiezen. Doordat het echt haar is kan je het haar stijlen of krullen met hitte. Het haar kan dan ook geverfd worden. Het is wel belangrijk dat je dit niet te vaak doet en dat je het haar goed verzorgd net als bij je eigen haar. Door goede onderhoud gaan de extensions het langst mee. Doordat human hair extensions kwalitatiever zijn, is het wel duurder dan synthetische extensions. Human hair is ook in 3 verschillende categorie├źn gedeeld: remy hair, non-remy hair en virgin hair. er zitten een aantal verschillen tussen deze 3 denk dan aan de ligging van de haarschubben, behandeling van het haar en waar het haar van dan komt.

Wel of niet?

Hoe weet je of je wel of niet synthetische of human hair extensions moet kopen? Kijk naar jouw wensen voor de extensions en hoe vaak jij het van plan bent om te dragen. Ben jij van plan om de extensions om de zoveel tijd te dragen bijvoorbeeld bij een avondje uit? Ga dan niet voor de human hair extensions maar voor de human hair extensions. Wil je ze wel vaak dragen? Ga dan juist wel voor de human hair extensions. Ook is het belangrijk om te kijken of je graag je extensions zou willen stijlen of krullen met hitte. Dit speelt namelijk ook een grote rol in, of je wel of niet voor synthetische extensions moet gaan en wel voor human hair extensions.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.