Deze middeltjes helpen bij een slechte adem bij je hond

Je hond verzorgen is erg belangrijk, denk hierbij aan het schoonmaken van de mond, maar ook de oren. Oorsmeer bij honden is niet prettig voor ze en moet dan ook regelmatig schoongemaakt worden. Dit om een oorontsteking bij je hond te voorkomen. Maar aan een slechte adem dient ook zeker wat aan te worden gedaan.

Ruikt je hond slecht uit zijn bek? Dat kan erg vervelend zijn voor jouw trouwe viervoeter. Het is namelijk een teken dat de bek niet goed schoon is. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg middeltjes die je kunnen helpen om snel het gebit van je hond schoon te maken zodat hij niet langer last heeft van een slechte adem. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale hondenspeeltjes of tandensprays die je hierbij kunnen helpen. Op deze manier kan jouw hond weer genieten van een frisse bek en zal hij zich een stuk beter voelen. Lees snel verder om meer te leren over de verschillende mogelijkheden en hulpmiddelen.

Altijd een frisse adem met California Pets drinkwater additief

Wanneer je California Pets drinkwater additief gebruikt voor je hond, zal hij geen last meer hebben van een slechte adem. Het is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater van je hond waardoor het reinigend en verzorgend werkt. Het bestrijdt dan niet alleen de bacteriën in de bek van je hond, maar ook de bacteriën in de drinkbak. Het helpt om een vervelende tandvleesontsteking of tandbederf te voorkomen en zorgt ervoor dat tandplak weer weggaat en dat tandsteen week wordt waardoor het eenvoudig verwijderd kan worden.

California Pets drinkwater additief uitgelegd

Deze formule bestaat onder andere uit actieve zuurstof. Dit zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën niet kunnen overleven en dus ook geen nare geurtjes kunnen verspreiden. Daarnaast bevat het ook water, tetranatrium EDTA en natrium bicarbonaat waardoor de zuurgraad in de bek gebalanceerd blijft. Doordat California Pets drinkwater additief helemaal geurloos en smaakloos is, zal je hond niet eens in de gaten hebben dat hij iets anders drinkt dan alleen water.

Het einde van de slechte adem met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Gebruik eens de speciale tandenborstel van AE Dogz om het gebit van je hond te poetsen. Je kunt hiermee heel snel en effectief de voedselresten, tandplak, tandsteen en zelfs verkleuringen op de tanden verwijderen. Het merendeel van de honden krijgt hier namelijk last van na een aantal jaar en dit kan het welzijn van de hond en zijn gezondheid flink aantasten.

AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden uitgelegd

De tandenborstel van AE Dogz is speciaal ontwikkeld om het gebit van honden zo schoon mogelijk te houden. Het is een zeer innovatief model met een spons-kop die bestaat uit allemaal piepkleine nanodeeltjes. Als deze nat worden, veranderen zij in buisjes die een enorme absorptie capaciteit hebben. Zo worden alle vlekken, etensresten en tandplak opgezogen en dus verwijderd. Het is helemaal veilig te gebruiken en na slechts een aantal keer zie je al resultaat.

Een gezond gebit met de Chewsi Dental Chew Toy

Een andere manier om het gebit van je hond schoon te houden, is door gebruik te maken van de Chewsi Dental Chew Toy. Dit is een speeltje die tegelijkertijd voedselresten en tandplak bij je hond verwijdert. Terwijl je hond aan het spelen is, wordt zijn gebit dus verzorgd. Dit is een stuk handiger dan elke keer zijn tanden te moeten poetsen.

Chewsi Dental Chew Toy uitgelegd

Dit speeltje is gemaakt van natuurlijk rubber waardoor het niet schadelijk is voor je hond. Het heeft een ribbelige structuur en heeft zachte noppen waardoor de tanden en de kiezen van je hond schoon worden gemaakt terwijl hij op het speeltje kauwt. Je kunt er ook nog voor kiezen om in het midden speciale tandpasta voor je hond te doen zodat zijn gebit optimaal gereinigd wordt. 

Spray de tanden schoon met de Dr. Brite Natural Tandspray

Een andere optie om de slechte adem van je hond aan te pakken, is door gebruik te maken van de Dr. Brite Natural Tandspray. Dit is een tandspray met natuurlijke ingrediënten die elk op hun eigen manier de gezondheid van je hond bevorderen. Het is helemaal veilig om te gebruiken voor zowel je hond als je kat.

Dr. Brite Natural Tandspray uitgelegd

De Dr. Brite Natural Tandspray is een biologisch product die je hond beschermt tegen een slechte adem en tandsteen. Dit gaat heel snel en eenvoudig door middel van drie belangrijke ingrediënten: kokosolie om schadelijke bacteriën te bestrijden, tandsteen los te weken en de tanden wit te houden, peterselie zaadolie om te adem weer fris te krijgen en propolis om alle bacteriën en schimmels te doden.

Niet langer een slechte adem met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Door regelmatig de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen te gebruiken, zal je hond niet langer last hebben een slechte adem. Daarnaast wordt zijn gehele mondgezondheid verbeterd doordat tandplak en tandsteen verwijderd wordt en de conditie van het tandvlees verbeterd wordt. De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor zowel een hond als een kat.

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen uitgelegd

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is een speciaal pennetje dat je kunt gebruiken om tandplak en tandsteen bij je hond te verwijderen en om geïrriteerd tandvlees te behandelen. Daarnaast krijg je er ook een speciale spray bij. Deze bevat alleen maar biologische ingrediënten, zoals kokosolie, peterselie zaadolie, propolis en grapefruit zaadolie. Met deze spray worden alle schadelijke bacteriën gedood, blijft de bek gezond van je hond gezond en krijgt hij een frisse adem.

De OxyFresh Pet Dental Kit

Tot slot kun je ook de OxyFresh Pet Dental Kit gebruiken om het gebit van je hond te verzorgen. Dit is een setje dat bestaat uit drie onderdelen, namelijk een tandpasta, drie kleine vinger tandenborsteltjes en een tandenspray. Hiermee maskeer je niet alleen de slechte adem, maar pak je ook echt het probleem aan waardoor je hond echt verlost wordt van zijn slechte adem. Zowel de tandpasta als de spray bevat actieve zuurstof. Hierdoor kunnen de bacteriën niet overleven waardoor zij ook niet de kans krijgen om een slechte adem te creëren. Dit product bevat verder geen smaakstoffen of geurtjes. Door regelmatig de OxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken, heeft je hond de hele dag door schone tanden en een frisse adem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.