Detacheringsbureau in de zorg

Zorg detacheringsbureau Allround Care werft personeel met een achtergrond in de zorg. Voor medewerkers in de zorg vinden we een passende baan die aansluit bij je achtergrond, opleiding en werkervaring.

Er zit altijd wel een geschikte match tussen voor vakkundig zorgpersoneel. Als detacheringsmedewerker heb je een tijdelijk vast contract bij een zorginstelling. In tegenstelling tot uitzendkrachten heb je wat meer zekerheid over het feit dat je voor langere tijd aan de slag kunt bij een organisatie.

Uitzendkrachten zijn wat flexibeler dan detacheringskrachten omdat de overeenkomst te allen tijde kan worden beƫindigd door zowel opdrachtgever als uitzendkracht.

Indien je als detacheringskracht aan de slag gaat, heb je geen uitzendbeding maar wel een contract van een vooraf besproken periode. Beide opties zijn prettig en hebben veel overeenkomsten met elkaar.

Uitzendkrachten zijn ideaal wanneer je op flexibele basis aan projecten mee wil werken. Detachering in de zorg is dus een optie wanneer je wat meer zekerheid wilt. Detacheringscontracten blijven flexibel en meestal ben je flexibel inzetbaar aan de hand van jouw beschikbaarheid.

 

Scholing en training van detacheringskrachten

 

Werken in de zorg geeft een bijzonder gevoel. Voor anderen klaarstaan en een wederzijdse band van vertrouwen.

Het detacheringsbureau leidt detacheringsmedewerkers op door middel van diverse trainingen en cursussen die noodzakelijk zijn in de gezondheidszorg. Denk aan reanimatietraining, BHV en een basiscursus voor epilepsie.

Ook heft Allround Care zowel ervaren krachten als krachten die net van school zijn. Op deze manier kunnen zorgmedewerkers ervaring opdoen op een werkplek die bij hun vakgebied en opleiding aansluit.

De flexkrachten zijn overal inzetbaar van verzorgingshuizen tot woongroepen, bij gezinsondersteuning en in de jeugd- en gehandicaptenzorg.

Medewerkers in de zorg zijn gepassioneerd en gedreven om aan te sluiten bij werkzaamheden van de zorginstelling. Bij detacheringsbureau Allround Care kun je een of meerdere medewerkers zoeken voor zowel lang- als kortlopende projecten in de gezondheidszorg.

 

Matchen

 

Er wordt gezocht naar de juiste match tussen flex- of detacheringskrachten en zorginstellingen. Belangrijk is dat je past bij de functie en dat je voldoet aan alle functie-eisen. Een goede motivatie en een nette CV met ervaring in de zorgsector bieden al snel kans op een leuke uitdagende baan in de zorg.

Bij detacheringsbureau Allround Care zijn verschillende vacatures om op te reageren. Je hoort van het detacheringsbureau vervolgens of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.